Bedankt en tot volgend jaar!

Inschrijven
Vrijwilligersavond 29 januari 2020

Vrijwilligersavond 29 januari 2020

Op woensdag 29 januari 2020 wordt er weer een nieuwe vrijwilligersavond georganiseerd. Deze avond zal ditmaal worden gehouden bij de nieuwe start- en finishlocatie; namelijk in Theater de Kampanje!

Vrijwilligersavond 29 januari 2020
Vrijwilligersavond 29 januari 2020

De inschrijving loopt inmiddels alweer een tijdje en gaat zeer voorspoedig. De Wandelhalve was binnen enkele dagen uitverkocht en ook voor het hardlopen hebben zich reeds een hoop mensen aangemeld. Hoewel de voorbereidingen goed verlopen moet er nog een hoop gebeuren. We praten alle vrijwilligers graag bij.

Het feit dat de volgende vrijwilligersavond plaatsvindt in Theater de Kampanje geeft de vrijwilligers mooi de kans om eens een kijkje te nemen op de nieuwe start- en finishlocatie. Samen met het bestuur kan er vast gefantaseerd worden over hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Tevens praten we jullie graag bij over de vorderingen die we maken.

De vrijwilligersavond is woensdag 29 januari 2020 om 19.30 uur, in Theater de Kampanje op Willemsoord. Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den Helder? Aanmelden kan via vrijwilligers@halvevandenhelder.nl.

Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den Helder?