Inschrijving hardloop geopend! 21KM vol!

Inschrijven
Halve van Den Helder houdt vrijwilligersavond

Halve van Den Helder houdt vrijwilligersavond

Stichting Den Helder in Beweging heeft de eer de Halve van Den Helder in 2020 en verder te mogen organiseren. Op dinsdag 19 november organiseren ze een informatieavond voor vrijwilligers.

Halve van Den Helder houdt vrijwilligersavond
Halve van Den Helder houdt vrijwilligersavond

De voorbereidingen gaan voorspoedig en de datum voor de inschrijving nadert. Net zoals bij alle voorgaande edities kan ook de komende editie niet zonder zijn vrijwilligers. De Halve van Den Helder heeft altijd mogen rekenen op de steun van een grote groep trouwe vrijwilligers die zich telkens weer keihard inzet om het evenement tot een succes te maken.

Het nieuwe bestuur wil deze warme band met haar vrijwilligers graag behouden en voortzetten. Hierbij krijgen zij de hulp van Daniël en Lisa Spijker, die de vrijwilligerscoördinatie op zich hebben genomen. Tijdens de informatieavond stellen zij zich, samen met het nieuwe bestuur, aan iedereen voor, wordt het laatste nieuws gedeeld en hopen zij natuurlijk op veel tips en input voor de organisatie van de nieuwe editie.

De vrijwilligersavond is dinsdag 19 november om 19.30 uur, in het gebouw van het ROC aan de Kievitstraat. Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den Helder? Aanmelden kan via vrijwilligers@halvevandenhelder.nl.

Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den Helder?